Skotsk Premier League på TV i 2022

Skotsk Premier Leauge stadion

Norske fotballsupportere har oppigjennom årene også latt seg fascinere av skotsk Premier League. Det var spesielt tilbake i tiden da stjerner som Paul ‘Gazza’ Gascoigne og Brian Laudrup herjet for Glasgow Rangers og senere var det den svenske superstjernen Henrik Larsson som var det store trekkplasteret. Nå for tiden er det ikke mange norske profiler her, men det er likevel en interessant liga å følge med på. Her hos fotballpåtv.com får du med deg tv-tider og sendeskjema på alle de interessante kampene som sendes i Norge.

Skotsk Premier League – spørsmål og svar

Den skotske Premier League-sesongen startet opp 31. juli 2021.
Overgangsvinduet i skotsk Premier League er for tiden stengt. Det åpnes igjen 1. januar 2022.

Ukens kamper i skotsk Premier League

Hvilke kanaler viser skotsk Premier League i Norge?

For å se de beste kampene fra skotsk Premier League kan man bestille et abonnement på Viasport-kanalene. Det vil gi tilgang til masse annen god fotball også. Blant annet Champions League, fransk Ligue 1 og tysk Bundesliga.

Hva koster det for å se skotsk Premier League på TV?

For å se skotsk Premier League på TV kan man bestille et abonnement på Viasport-kanalene for 270 kr i måneden. I tillegg til skotsk Premier League kan man få med seg kamper fra nederlandsk Eredivisie, tysk Bundesliga eller Champions League. Det er altså mye fotball man får for pengene her.

Når spilles skotsk Premier League?

Skotsk Premier League spilles samtidig som de fleste andre ligaer i Europa. Sesongen begynner i august og varer fram til mai. Kampene spilles ganske likt som i England. Her har flere av kampene avspark i helgene, og flesteparten starter kl. 16:00 på lørdager. Det meste av fotball er satt på vent inntil videre på grunn av Corona viruset som herjer over hele verden.

Strømmetjenester med skotsk Premier League i Norge?

Dersom man ønsker å følge kampene fra skotsk Premier League fra diverse mobile enheter er det mulig å bestille et abonnement på strømmetjenesten viaplay. Da får man massevis av fotball fra forskjellige ligaer i tillegg til mye annen sport.

Pris for å se skotsk Premier League på viaplay?

Det er mulig å se flere kamper fra skotsk Premier League ved å kjøpe et abonnement på viaplay for 329 kr måneden eller 3290 kr for et år. Da vil man få med seg mye annen fotball også. Annen sport er også en del av pakka.

Annen fotball på TV

På fotballpåtv.com er det mye god informasjon om de store interessante kampene fra de mest populære ligaene som sendes på norske TV-kanaler.

Siste resultater fra skotsk Premier League med scoringer

Celtic resultat og scoringer

Rangers resultat og scoringer

Motherwell resultat og scoringer

Dundee United resultat og scoringer

St.Mirren resultat og scoringer