Silly season – rykter om overganger i 2021

Footballoverganger - Silly Season

Nesten daglig er det rykter om overganger i fotballen. Det er stadig fotballklubber som ønsker å forbedre spillertroppen foran en ny sesong. I de store ligaene i Europa er det virkelig «Big Business» med overganger. Agentene bidrar også til at prisene går i taket. De siste sesongene har det blitt enda mer. Her hos Fotballpåtv.com ønsker vi å utvikle en nettside hvor man kan lese om interessante fotballrykter fra de største ligaene i Europa.

Siste overgangsrykter

Nedenfor er det mer informasjon om de siste overgangsryktene under Silly season i flere av toppligaene i Europa. De beste og mest interessante kildene for fotballoverganger i engelsk fotball er blant annet følgende:

Silly season – spørsmål og svar

Det har vært flere store overganger i løpet av Silly Season 2020/2021. Chelsea har blant annet forsterket med den tyske duoen Kai Havertz og Timo Werner. Manchester City har sikret seg Nathan Ake og Tottenham har fått Gareth Bale tilbake til London. Fra Madrid kommer også spanjolen Sergio Sergio Reguilón.
Overgangsvinduet 2020/2021 i England stenger 5. oktober 2020.
Overgangsvinudet i 2021 åpner 1. januar 2021 og varer hele måneden. Dette kalles for vintervinduet. Det er ofte vanskeligere å handle spillere i dette vinduet. Grunnen er at det er midt i sesongen, og klubber er ikke alltid like villige til å la sine spillere gå da.

Det er alltid mye spennende som skjer på overgangsfronten i fotball. Transfer Deadline Day er et høydepunkt for fotballfansen. Alle fotballklubber er ute etter å forbedre laget, og spillere kommer og går hele tiden. Fotballrykter svirrer overalt, men hvilke rykter er egentlig sanne? Følg med på Transfer Deadline Day direkte på TV2.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA