Serie A på TV i 2022

Serie A - Juventus

Italiensk Serie A er valdig populært blant veldig mange fotballfans. Interessen ble nok enda større for mange når superstjernen Cristiano Ronaldo valgte å forlate den spanske hovedstaden Madrid til fordel for Torino og Juventus. Han har senere tatt turen tilbake til Manchester, men det er fortsatt flere store stjerner i ligaen. Lautaro Martinez på Inter er en spiller som stadig blir linket til andre storklubber. Juventus sikret seg den serbiske storscoreren Dusan Vlahovic fra Fiorentina. Han har fortsatt med målene der. Her hos fotballpatv.com får du god oversikt over tv-tider og sendeskjema på alle kampene fra Serie A.

Serie A – spørsmål og svar

Serie A 2020/2021 starter opp 21. august 2021. Inter skal prøve å forsvare ligatittelen fra i fjor.
I Norge kan man se italiensk Serie A på TV2 sine sportskanaler TV2 Sport 1 og TV2 Sport Premium og Viaplay sine kanaler vsport 1, vsport2 og vsport 3 i tillegg til streamingtjenesten viaplay.

Ukens kamper i italiensk Serie A

Hvilke kanaler viser Serie A i Norge?

Det er mange fotballinteresserte i Norge som har et helt spesielt forhold til Italia og Serie A. Det har alltid vært en eller annen stor italiensk stjerne, men i disse dager har man nok ikke like store profiler som før. Man kan nevne gamle stjerner som Maldini, Nesta, Cannavaro, Pirlo, Baggio, Del Piero, Totti og flere andre. Moise Kean er et stort talent det er store forventninger til. En annen er AS Roma-spiller Nicolo Zaniolo. Italia er kjent for en godt organiserte lag. Morten Thorsby er en nordmann som spiller i Serie A for Sampdoria. Av norske TV-kanaler er det VG+ som har sikret seg rettighetene til Serie A.

Hvor mye koster det å se Serie A på TV?

For å få med seg kamper fra Serie A direkte på TV kan man bestille et abonnement på VG+ Sport sin sportspakke som inkluderer alle sportskanalene. Denne koster 149 kr i måneden, men det er mulig å teste det ut for 49 kr i en uke. Da vil man få med seg masse spennende fotball underholdning og annen sport.

Når spilles Serie A?

Kampene i italiensk Serie A spilles fra august og fram til mai. Her blir det massevis av spennende kamper man kan følge med på i løpet av en lang sesong. Veldig mange av kampene fra Serie A spilles på lørdag og søndag, og tidspunktet er ofte kl. 15:00. Det er mange ganger tidligkamper og kveldskamp er i tillegg.

Strømmetjenester med Serie A i Norge

For å se kamper fra italiensk Serie A trenger man ikke nødvendigvis å bestille et TV-abonnement. Det er også mulig å se kampene på streaming med et VG+ Sport-abonnement.

Pris for å se VG+ Sport?

For å kjøpe et abonnement på VG+ Sport for å se blant annet Serie A direkte vil det koste 149 kr i måneden. Da vil man også få tilgang til kampene fra Serie A og mye annen moro!