Premier League på TV i 2021

Premier League - Bane

Hver eneste uke er det massevis av Premier League-kamper på TV, men hvilke TV-kanaler og streamingtjenester er det egentlig som viser disse kampene? Her hos fotballpåtv.com vil du få informasjon om TV-tider og sendeskjema for alle Premier League-kampene hver eneste uke.

Premier League – spørsmål og svar

Premier League 2021/2022 starter 13. august 2021.
ISommervinduet i Premier League stengte ved midnatt 31. august 2021. Neste overgangsvindu åpner 1. januar 2022.
I Norge er det TV2 som har rettighetene til Premier League for sesongen 2021/2022. De viser kampene på TV2 Sport Premium 1 og 2, en kamp av og til på TV2 Sport 1 og via streamingtjenesten TV2 Play.

Ukens kamper i Premier League

Hvilke kanaler viser Premier League i Norge?

I Norge er det TV2 som har rettighetene til Premier League. Alle kampene i Premier League sendes på TV2 Premium-kanalene og streamingtjenesten TV2 Sumo. Fra 2022 er det Viaplay som vil overta alle sendingene av Premier League. Nent Group har sikret seg rettighetene helt fram til 2028.

Hvor mye koster det å se Premier League på TV?

Prisen for å bestille et abonnement for å se Premier League direkte kan variere litt fra hvilken TV-distributør man velger. Bestiller man for eksempel via Canal Digital kan man se kampene ved å betale 499 kr i måneden. De har et spesialtilbud med halv pris første måneden.

Hvor mye vil det koste å se Premier League fra 2022?

Det er enda uklart hvor mye det vil koste å se Premier League på Viaplays kanaler i perioden mellom 2022 og 2028. Det kommer mer informasjon om dette når Viaplay overtar sendningene.

Når spilles Premier League?

Premier League spilles normalt i helgen. Det starter som regel med en tidlig kamp på lørdag kl. 13:30 og deretter den gamle gode «Tippekampen» kl. 16:00. Deretter er det en godbit på kvelden kl. 18:30. Mange ganger er det også en såkalt «Super Sunday» med storkamper på rekke og rad. Enkelte ganger utsettes det en kamp til mandag kveld. Det er også tilfeller hvor kamper spilles andre dager i uka, men dette er ganske sjelden.

Strømmetjenester med Premier League i Norge

Slik det er nå er det mulig å få med seg Premier League ved å abonnere på strømmetjenesten TV2 Sumo. De viser samtlige kamper av verdens beste liga direkte. Når Viaplay tar over i 2022 er det deres strømmetjeneste som vil stå for sendingene.

Pris for å se Premier League på TV2 Sumo?

Prisen for å se alt av Premier League på TV2 Sumo er 449 kr i måneden. Denne pakka gjelder for Premier League og annen sport.

Annen fotball på TV

Hos fotballpåv.com er det også mye annen info om andre ligaer som vises på TV. Kanskje du er mer interessert i å følge de norske lagene i Eliteserien? Da får du informasjon om alle de kommende kampene for Eliteserien på TV.

Silly Season – overgangsrykter

Det er stor interesse rundt fotballoverganger i de største ligaene. I engelsk Premier League er det alltid mye aktivitet og daglige rykter. Ser mer informasjon om Silly Season med ferske overgangsrykter.

1 thought on “Premier League på TV i 2021

Comments are closed.