OBOS-ligaen på TV i 2022

OBOS-ligaen

Veldig mange fotballfans i Norge har et favorittlag som ligger et nivå under Eliteserien. Fotballpåtv.com har som mål å gi rask informasjon om alle kampene som vises på TV. TV-tider og sendeskjema på kampene fra OBOS-ligaen vil være tilgjengelig her hver eneste uke.

Hvilke kanaler viser OBOS-ligaen i Norge?

I Norge er det TVNorge og Eurosport som har rettighetene til å sende fotballkamper fra OBOS-ligaen. Noen av kampene fra Norges nest beste nivå vil sendes direkte på TVNorge, men Eurosport har dekning av de fleste kampene.

Hvor mye koster det å se OBOS-ligaen på TV?

Noen kamper fra OBOS-ligaen kan man se helt gratis på TVNorge og Max, men dersom man skal få med seg det meste av kampene i løpet av en sesong må man ha et abonnement på Discovery Plus. Dette kan man få gjennom følgende TV-pakker:

  • Altibox
  • Canal Digital Satelitt
  • Get
  • NextGentel
  • Riks TV
  • Canal Digital Kabel

Prisene på disse pakkene varierer etter hvor mange kanaler man velger i pakka.

Når spilles OBOS-ligaen?

OBOS-ligaen i Norge spilles i perioden mellom april og november. 2022-sesongen starter 2. april i år og siste kamp er 29. oktober. OBOS-ligaen har skiftet navn flere ganger, men også i år er det OBOS-ligaen som er det sponsede navnet.

Strømmetjenester med OBOS-ligaen i Norge?

Det er også mulig å se kamper fra OBOS-ligaen gjennom strømmetjenester i Norge. Her er det flere muligheter. Ved å bestille et abonnement på dplay eller Eurosport Player vil man få med seg alle kamper fra OBOS-ligaen i 2020.

Pris for å se OBOS-ligaen på Discovery Plus og Eurosport Player?

Et abonnement på Discovery Plus med fotball på TV fra OBOS-ligaen vil koste 179 kr i måneden eller 2 148 kr for ett år. Dersom man heller velger Eurosport Player vil prisen være på 179 kr per måned eller 2 148 kr for ett år. Disse abonnementene er veldig like.

Annen fotball på TV

Her hos fotballpåtv.com har vi også informasjon om flere andre ligaer som vises på TV. Er det andre ligaer som er mer interessant for deg? Hos fotballpåtv.com har vi god informasjon om TV-tider og sendeskjema for blant annet Premier League på TV.