Nations League på TV i 2021

Nations League

Det norske landslaget har ikke vært så gode de siste årene, og nordmenn lengter etter å se et fotballandslag som presterer igjen. Tiden med «Drillos» sitter i minnet, men det er lenge siden vi har opplevd lignende. Er det realistisk å oppleve noe av dette igjen? Nations League er Norges mulighet til å kvalifisere seg til Fotball-EM 2021 (Fotball-EM 2020 utsatt). Fotballpåtv.com informerer om tv-tider og sendeskjema for kampene i Nations League. Noen vises på TV-kanaler og andre kan ses via streaming tjenester.

Nations League – spørsmål og svar

Nations League 2020/2021 starter opp fra 3. september 2020.

Hvilke kanaler viser Nations League i Norge?

I Norge er det TV2 som har rettighetene til Nations League. Alle kampene i Nations League sendes på TV2 og streamingtjenesten TV2 Sumo. På TV2 vil det med andre ord være mange interessante kamper sett med norske øyne. Nå øyner vi et håp om å kvalifisere oss til et nytt EM-sluttspill. Det er lenge siden landslaget har vært med blant de store nå. Det er på tide å vise at de unge lovende talentene kan levere sammen som et lag. Det er mange spennende spillere som burde kunne bidra til at Norge får et nytt EM.

Hva koster det å se Nations League på TV?

Dersom man ønsker å se Nations League på TV må man ha tilgang til TV2 eller strømmetjenesten TV2 Sumo. TV2 er en del av grunnpakka, men inkluderer ikke de ekstra sportskanalene TV2 Sport Premium, TV2 Sport 1, TV2 Sport 2. Med disse kanalene vil man kunne se massevis av annen sport og TV-programmer også. Denne er veldig bra å ha dersom man er mye på farten. Da kan man få med seg det meste via mobilen eller nettbrettet.

Når spilles Nations League?

Nations League ble innført for første gang i 2018, og er en ekstra mulighet for nasjoner til å kvalifisere seg til EM-sluttspillet. Har vil det være flere playoff-kamper fram mot EM. I 2020 har Norge først hjemme og bortekamp mot Serbia, og deretter er det flere playoff-kamper som er med å bestemme hvilke nasjoner som tar de siste plassene i sommerens EM. På grunn av coronaviruset er det nå uklart når de neste kampene i Nations League-playoffen vil spilles. Situasjonen er enda veldig vanskelig å forutsi. Kamper kan bli utsatt ytterlig i tiden som kommer.

Strømmetjenester med Nations League i Norge?

Dersom du er interessert i å følge med på de siste playoff-kampene i Nations League, som gir en ekstra sjanse til å få en billett til sommerens fotball-EM, kan du bestille et abonnement på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Hva koster det å se Nations League på TV2 Sumo?

Et abonnement på TV2 Sumo som inkluderer sport koster 449 kr i måneden, men da kan får man sett det aller meste. Massevis av spennende sport kommer jevnlig på TV2s kanaler, og da vil TV2 Sumo ha det meste tilgjengelig.

Annen fotball på TV

Hos fotballpåv.com er det også mye annen info om andre ligaer som vises på TV. Er norske ligakamper mer interessant for deg? Da får du informasjon om alle de kommende kampene for Eliteserien på TV. Det meste av fotball er satt på vent inntil videre på grunn av Corona viruset som herjer over hele verden.