Ligue 1 på TV i 2021

Ligue 1 - Olympique Lyon

Olympique Lyon flagg

Flere av de aller beste spillerne de siste årene har startet sin spillerkarriere i fransk Ligue 1. Ligaen har egentlig vært ganske undervurdert i mange år, men mange av toppklubber har god kontroll på spillerne i denne ligaen nå. Det var en periode der AS Monaco herjet, deretter var det Lyon og nå er det først og fremst PSG som stjeler de største overskriftene. Man skal heller ikke glemme Marseille her. I dagens Ligue 1 er det virkelig store stjerner. Man kan nevne stjerner som Kylian Mbappe Lottin, Neymar og Moussa Dembele, men det er hele tiden nye spennende talenter som dukker opp. Rennes’ supertalent Eduardo Carnavinga er bare ett eksempel. Her hos fotballpatv.com får du tv-tider og sendeskjema for alle kampene i Ligue 1.

Ligue 1 – spørsmål og svar

Ligue 1 2021/2022 starter opp 6. august 2021.
Kampene fra fransk Ligue 1 sesongen 20221/2022 sendes nå via streamingtjenesten direktesport i Norge.

Ukens kamper med fransk Ligue 1

Hvilke kanaler viser Ligue 1 i Norge?

I Norge er det Nent Group og viasport som viser kampene fra fransk Ligue 1. Kampene sendes på flere av Viasport-kanalene, så det betyr at man har sjansen til å få med seg mange interessante kamper som involverer topplagene i Ligue 1.

Hvor mye koster det å se Ligue 1 på TV?

Et aabonnement på viasport med alle kanalene kan bestilles hos for eksempel Canal Digital og koster 499 kr i måneden. Da får man tilgang til all sport, som også inkluderer Champions League, Bundesliga og fra 2022 også Premier League.

Når spilles Ligue 1?

Kampene i Ligue 1 i Frankrike starter opp i midten av august og varer helt fram til mai. Det blir med andre ord masse action å få med seg gjennom en hel sesong i Ligue 1. Kampene spilles ofte på lørdager og søndager, men det finnes selvfølgelig også noen unntak.

Strømmetjenester med Ligue 1 i Norge

Et alternativ til et viasport-abonnement er deres strømmetjeneste viaplay. Her kan man få alle kampene fra Ligue 1 direkte på TV via alle enheter. Er man mye på reise kan det være et godt valg.

Pris for å se Ligue 1 på viaplay

Har du planer om å følge flere av kampene i blant annet Ligue 1 kan et viaplay-abonnement være tingen. Det koster 329 kr i måneden eller 3290 kr for 1 år. Da kan man få med seg både Champions League og Bundesliga i samme slengen. Fra 2022 blir det også Premier League!

Annen fotball på TV

Hos fotballpåv.com er det masse informasjon om andre ligaer som vises på TV. Er andre ligaer mer interessant? Da får du informasjon om alle de neste kampene i ligaen du ønsker å se.