Ligue 1 på TV i 2022

Ligue 1 - Olympique Lyon

Flere av de aller beste spillerne de siste årene har startet sin spillerkarriere i fransk Ligue 1. Ligaen har egentlig vært ganske undervurdert i mange år, men mange av toppklubber har god kontroll på spillerne i denne ligaen nå. Det var en periode der AS Monaco herjet, deretter var det Lyon og nå er det først og fremst PSG som stjeler de største overskriftene. Man skal heller ikke glemme Marseille her. I dagens Ligue 1 er det virkelig store stjerner. Man kan nevne stjerner som Kylian Mbappe Lottin, Neymar og Moussa Dembele, men det er hele tiden nye spennende talenter som dukker opp. Her hos fotballpatv.com får du tv-tider og sendeskjema for alle kampene i Ligue 1.

Ligue 1 – spørsmål og svar

Ligue 1 2021/2022 starter opp 6. august 2021.
Kampene fra fransk Ligue 1 sesongen 20221/2022 sendes nå via streamingtjenesten direktesport i Norge.

Ukens kamper med fransk Ligue 1

Hvilke kanaler viser Ligue 1 i Norge?

I Norge er det direktesport som viser kampene fra fransk Ligue 1. Kampene sendes på flere av direktesport-kanalene, så det betyr at man har sjansen til å få med seg mange interessante kamper som involverer topplagene i Ligue 1.

Hvor mye koster det å se Ligue 1 på TV?

Et abonnement på direktesport med alle kanalene kan bestilles ved å abonnere på et avisabonnemant hos for eksempel Nettavisen og koster 249 kr i måneden. Da får man tilgang til all sport, som også inkluderer Toppserien for kvinner og lavere divisjoner i Norge.

Når spilles Ligue 1?

Kampene i Ligue 1 i Frankrike starter opp i midten av august og varer helt fram til mai. Det blir med andre ord masse action å få med seg gjennom en hel sesong i Ligue 1. Kampene spilles ofte på lørdager og søndager, men det finnes selvfølgelig også noen unntak.

Strømmetjenester med Ligue 1 i Norge

Det er direktesport som er strømmetjenesten for Ligue 1 i Norge. Her kan man få alle kampene fra Ligue 1 direkte på TV via alle enheter. Er man mye på reise kan det være et godt valg.

Pris for å se Ligue 1 på direktesport

Har du planer om å følge flere av kampene i blant annet Ligue 1 kan et direktesport-abonnement være tingen. Det koster 249 kr i måneden eller 1 kr for å teste det ut i en måned.. Da kan man få med seg massevis av spennende fotball.

Annen fotball på TV

Hos fotballpåv.com er det masse informasjon om andre ligaer som vises på TV. Er andre ligaer mer interessant? Da får du informasjon om alle de neste kampene i ligaen du ønsker å se.