La Liga på TV i 2022

La Liga - Real Sociedad

Det har alltid vært interessent å følge kamper fra spansk La Liga eller Primera Division, som ligaen også kalles. Interessen i Norgr tok seg opp kraftig etter et Martin Ødegaard ble kjøpt av selveste Real Madrid som 16-åring. Etter dette hadde han låneopphold i nederlandsk Eredivisie med Heerenveen og Vitesse Arnhem. Deretter ble det ny låneavtale med San Sebastian-klubben Real Sociedad. Det er her han fikk sitt virkelige gjennombrudd, og fortsetter å imponere med finesser, assist og mål. Kampene fra La Liga kan man se direkte på TV. Her hos fotballpatv.com får du tv-tider og sendeskjema på alle kampene.

La Liga – spørsmål og svar

La Liga 2021/2022 starter opp 13. august 2021.
I Norge kan man se La Liga på TV hovedsakelig hos TV2 Sport Premium 1, TV2 Sport Premium 2 og streamingtjenesten TV2 Play.

Ukens kamper i spanske La Liga

Hvilke kanaler viser La Liga i Norge?

I Norge er det mulig å se kamper fra spanske La Liga på TV2s sportskanaler TV2 Sport 1 og TV2 Sport Premium. Her vil det variere hvilke kanaler som sender kampene.

Hvor mye koster det å se La Liga på TV?

For å se kamper fra spanske La Liga på TV må man ha et abonnement på sportskanaler til TV2. Hos Canal Digital koster et abonnement på sportskanaler 499 kr i måneden. Noen ganger kan det være et spesialtilbud den første måneden.

Når spilles La Liga?

Sesongen i La Liga starter rundt midten av august og avsluttes i mai. Veldig mange av kampene spilles på lørdager og søndager på ulike tidspunkter. Ofte er det også en kveldskamp på fredager.

Strømmetjenester med La Liga i Norge

Dersom du har lyst til å følge kampene fra La Liga i Norge kan du bestille abonnement på TV2 Sumo eller Strive.

Pris for å se La Liga på TV2 Sumo og Strive

Dersom du ønsker å se La Liga via en strømmetjeneste som for eksempel TV2 Sumo vil dette koste 499 kr i måneden. Da vil man også kunne se annen sport og Premier League. For strømmetjenesten Strive er prisen 99 kr i måneden eller 699 kr for et år. I dette abonnementet vil det også være mulig å se kamper fra Serie A på stream.

Tabell i spanske La Liga 2019/2020