Gameweek 4 – Fantasy Premier League 2020

Gameweek 4 Fantasy Premier League

Det ble nok en spennende runde i Premier League denne helgen. Også denne gangen ble det flere overraskende resultater. Kampene som virkelig stakk fram denne gangen var Manchester United mot Tottenham og Aston Villa – Liverpool. Det ble skikkelige ishockey-resultater.

Gameweek 4 profiler

Det er kanskje ikke så overraskende at det var spillere fra Tottenham og Aston Villa som ble profiler i Gameweek 4. Med slike resultater blir det poeng. Denne helgen var det Jack Grealish, Ollie Watkins og Heung-Min Son som var blant spillerne som skaffet seg flest poeng og en plass på rundens lag.

Gameweek 4 profil: Jack Grealish – Aston Villa

Det ble en stor dag på jobben for Jack Grealish i Gameweek 4. Det er ikke hver dag man vinner 7-2 mot selveste Liverpool. Med 2 scoringer og 3 assists ble det også ekstra bonuspoeng. Den totale poengfangsten ble 24 poeng.

Gameweek 4 profil: Ollie Watkins – Aston Villa

Med 3 scoringer og 1 assist mot selveste Liverpool blir det selvsagt en plass på rundens lag i Gameweek 4 for den nyinnkjøpte Aston Villa-spissen Ollie Watkins. Da blir det også ekstra bonuspoeng i spillet. Poengsummen ble 19.

Gameweek 4 profil: Heung-Min Son – Tottenham

Med 2 scoringer og 1 assist i 6-1-seieren mot Manchester United kommer Heung-Min Son også på rundens lag i Gameweek 4. Det ble også bonuspoeng på sør-koreaneren. 18 poeng denne gangen.

Gameweek 4 – Rundens lag

Det ble et litt overraskende lag i Gameweek 4. Her er det en god blanding av kjente stjerner i tillegg til noen som vanligvis ikke skinner til så mye.

KEEPER:

Alex McCarthy – Southampton – 9 poeng

FORSVARERE:

Ben Chillwell – Chelsea – 18 poeng

Aaron Cresswell – Aston Villa – 15 poeng

Kurt Zouma – Chelsea – 15 poeng

MIDTBANESPILLERE:

Jack Grealish – Aston Villa – 24 poeng

James Rodrigues – Everton – 18 poeng

Heung-Min Son – Tottenham – 18 poeng

Jorginho – Chelsea – 15 poeng

ANGREPSSPILLERE:

Ollie Watkins – Aston Villa – 19 poeng

Callum Wilson – Newcastle – 16 poeng

Harry Kane – Tottenham – 16 poeng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA