Gameweek 2 Fantasy Premier League 2020

Gameweek 2 Fantasy Premier League

I Gameweek 2 ble det også mye spenning. Denne gangen var det flere profiler som virkelig var i scoringsform. Son, Kane og Calvert-Lewin stod for showet denne uka. Nedenfor er litt informasjon om profilene.

Gameweek 2 profiler

Gameweek 2 av Fantasy Premier League 2020 så Heung-Min Son score 4 mål for Tottenham mot Southampton. Hans lagkamerat Harry Kane hadde 4 målgivende og 1 mål. Evertons Dominic Calvert-Lewin slo til med hattrick da The Toffees vant mot nyopprykkede West Bromwich Albion.

Gameweek 2 profil: Heung-Min Son – Tottenham

Det er ikke ofte spillere scorer 4 mål i en kamp. Sør-koreanske Heung-Min Son klarte bragden for Tottenham da de vant 5-2 mot Southampton på St. Mary’s Stadium. Det sikret han 24 poeng i Gameweek 2 og dermed rundens profil.

Gameweek 2 profil: Harry Kane – Tottenham

Tottenhams 5-2-seier mot Southampton var helt spesiell. Første omgang var ikke noe spesielt i det hele tatt, men det ble et fyrverkeri i andre omgang. Harry Kane satte opp Son for alle fire scoringene, i tillegg til at han fikk en scoring selv. Det holdt til 21 poeng i Gameweek 2.

Gameweek 2 profil: Dominic Calvert-Lewin – Everton

Nysigneringen i midtforsvaret til Arsenal fikk en knallstart mot London-rival Fulham i åpningskampen. Det ble scoring i debuten. Dermed ble han også en av profilene i Gameweek 1 med 15 poeng.

Gameweek 2 – Rundens lag

Rundens lag i Gameweek 2 av Fantasy Premier League 2020 ble en god miks av spillere fra Tottenham, Everton, Aston Villa, Leeds, Crystal Palace, Liverpool og Brighton & Howe Albion. Nedenfor er de 11 spillerne som kom på rundens lag i Gameweek 2.

KEEPER:

Allisson – Liverpool – 14 poeng

FORSVARERE:

Ezri Konsa Ngoyo – Aston Villa – 15 poeng

Tyrone Mings – Aston Villa – 10 poeng

Timothy Castagne – Leicester City – 9 poeng

MIDTBANESPILLERE:

Heung-Min Son – Tottenham – 24 poeng

Sadio Mané – 16 poeng

Wilfried Zaha- 15 poeng

Helder Costa – Leeds United – 14 poeng

ANGREPSSPILLERE:

Harry Kane – Tottenham – 21 poeng

Dominic Calvert-Lewin – Everton – 17 poeng

Neal Maupay – Brighton & Howe Albion – 16 poeng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA