Fotballpåtv.com informerer om fotball

Fotballpåtv.com headerbilde

Fotballpåtv.com er en nettside som ønsker å gi en oversiktlig informasjon om internasjonal fotball som vises på norske TV-kanaler og streamingtjenester. Hos fotballpåtv.com får du informasjon om fotball som sendes på tv i Eliteserien, OBOS-ligaen, Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Allsvenskan, Superligaen og mange flere internasjonale ligaer som er interessant å følge med på.

Masse internasjonal fotball sendes direkte på norske TV-kanaler og streamingtjenester

Det er mulig å se mye kvalitetsfotball på norske TV-kanaler og streamingtjenester. Her hos fotballpåtv.com prøver vi å informere om de mest interessante fotballkampene som sendes på norske TV-skjermer.

Hvilke norske TV-kanaler sender fotball på tv?

Norske TV-kanaler og streamingtjenester har rettigheter til massevis av internasjonal fotball. Noen ganger kan det være vanskelig å holde oversikten over TV-tider og sendeskjema på kampene. Det er her fotballpåtv.com har som mål å gjøre søket etter fotballkamper og tidspunkter så enkelt som mulig. Via vår side skal du kunne finne kamper du er interessert i med informasjon om TV-kanal/strømmetjeneste, samt kampstart.

Når starter kampen?

TV-tider og sendeskjema for fotballkamper kan være greit å ha lett tilgjengelig. TV-tidspunkt og kampstart er noe som er viktig å vite for de fotballkampene man er interessert i å følge med på.

Hva er sendeskjemaet på ukens fotballkamper på TV?

Få oversikt over sendetider og TV-tider for fotballkampen du vil se. Det er greit å ha oversikt over kampstart på kampene man ønsker å se i løpet av uka. Med et enkelt tastetrykk vil du finne kampstart på fotballen du er interessert i. Enten det er Eliteserien, Premier League eller en annen liga i et annet land vil fotballpåtv.com ha informasjon om kamper som spilles.

Se kamper direkte med et abonnement

Det finnes flere abonnementer som man kan kjøpe som sender mye god fotball. Hvilke er de beste for norske TV-seere?

Hvilket TV-abonnement eller strømmetjeneste kan man kjøpe i Norge?

For å kunne vise internasjonal fotball direkte må TV-kanalene betale store summer for å sikre seg rettighetene. Derfor må man som regel ha et abonnement hos TV-kanalene/strømmetjeneste for å kunne se fotball. Det finnes et godt og variert utvalg av tilbud som fotballpåtv.com vil informere om. TV2 og TV2 Play har rettighetene til Premier League fram til 2022, Viasport-kanalene har rettigheter til Champions League og Discovery Plus, TV Norge, Max og Eurosport-kanalebe viser kamper fra Eliteserien. Her hos fotballpåtv.com vil du få informasjon om de forskjellige tjenestene som finnes på markedet for nordmenn. Fotballpåtv.com henviser til lovlige TV-kanaler og streamingtjenester som er tilgjengelig for alle kunder.

Fotball på TV fra mange ulike land

Fotball er et internasjonalt språk. Her hos fotballpåtv.com er det god informasjon om fotballkamper fra mange forskjellige land. Nå som det er coronavirus i hele verden er alt av fotball stoppet opp på ubestemt tid.

Hva slags fotball kan man se på TV i Norge?

Norske fotballentusiaster kan få med seg massevis av direktesendt fotball på TV fra mange forskjellige land rundt om i verden. Ofte er det land med norske fotballprofiler som blir prioritert av norske TV-kanaler og streamingtjenester. Nå som man har Erling Braut Haaland i Borussia Dortmund, Martin Ødegaard i Arsenal, Mohamed Elyounoussi i Southampton, Morten Thorsby i Sampdoria, Birger Meling i Rennes og Alexander Sørloth i Real Sociedad, er det stor dekning av både Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og La Liga på norske TV-kanaler.

Siste resultater i internasjonal fotball

Er du interessert i å få oversikt over alle de siste resultatene i internasjonal fotball? I vår artikkel om siste fotballresultater kan du se alle resultater i tillegg til scoringer. Alle høydepunkter hentes eksternt.