Fantasy Football: Premier League 2022

Fantasy Premier League 2020

12. september braker det løs med en ny sesong av Premier League. Det er ganske annerledes rundt i verden akkurat nå, men en ny sesong gir mye glede for fotballfansen. Det betyr også en ny sesong av det populære managerspillet – Fantasy Football Premier League. Har du enda ikke satt opp laget, kan du fortsatt melde deg på. Deltakelse er helt gratis. Registrer deg her.

Fantasy Premier League – spørsmål og svar

En ny sesong av Fantasy Premier League for sesongen 2022 starter når det er klart for en ny sesong av Premier League.
Ja, det er helt gratis å spille Fantasy Premier League. Det gjør at Premier League-sesongen blir enda mer interessant å følge med på.

Hvordan registrere et lag i Fantasy Premier League 2022?

Dersom du er sånn passe fotballinteressert og ønsker å følge med tettere på Premier League, er Fantasy Premier League noe du bør vurdere. Her er det bare å registrere en konto med e-postadresse og passord. Deretter må du oppgi ditt navn (det er faktisk en premie for de som kommer helt på toppen) og lagnavn. Så er du klar til å velge spillere og sette opp et lag.

Fantasy Premier League-regler

Når man spiller Fantasy Premier League får man 100 millioner pund til rådighet for å sette i sammen et lag. Man kan bruke maks 3 spillere fra hvert lag. Man skal velge spillere i alle lagdeler. Man skal ha 15 spillere totalt. 11 spillere i startoppstillingen + 4 innbyttere.

Keepere i Fantasy Premier League

Først av alt velger man keepere for sitt lag i Fantasy Premier League. En av keeperne går inn i startoppstillingen. Dersom keeperen blir skadet er der reservekeeperen som går inn.

Forsvarere i Fantasy Premier League

Andre lagdel i laget når man spiller Fantasy Premier League er forsvarere. Man må velge minst 4 spillere i denne lagdelen. I startoppstillingen skal man ha minst 3 på banen og maks 5.

Midtbanespillere i Fantasy Premier League

I midtbaneleddet må man velge alt fra 4 til 5 spillere for sitt Fantasy Premier League-lag. Her kan man velge å bruke minst 3 på midten eller maksimalt 5.

Angrepsspllere i Fantasy Premier League

Den siste lagdelen man skal velge for sitt lag i Fantasy Premier League er angrepsspillere. Det er her man som oftest kan hanke inn ekstra poeng. Man kan velge opptil 3 spillere i en 4-3-3-formasjon.

Funksjoner i Fantasy Premier League 2022

Når man spiller en sesong i Fantasy Premier League 2020 er det to funksjoner som man kan bruke underveis i sesongen. Det er to funksjoner som kan gi ekstra poeng. Man kan bruke Bench Boost og Triple Captain.

Bench Boost

Med den ene funksjonen i Fantasy Premier League som heter Bench Boost kan man få ekstra poeng på innbyttere i en runde i løpet av sesongen. Dersom det er flere av innbytterne som scorer akkurat den runden man velger Bench Boost kan det bli mye ekstra poeng.

Triple Captain

Den andre funksjonen man kan velge en gang i løpet av sesongen er Triple Captain. Det er en funksjon som gir tre ganger så mange poeng på kapteinen, istedenfor den vanlige doblingen. Slår din kaptein til med mål og målgivende akkurat den runden du velger å bruke funksjonen, er det mulig å få en runde med mange poeng.

Free Hit

Den siste funksjonen man får til rådighet kalles for Free Hit. En gang i løpet av sesongen kan man velge å bytte ut hele laget uten å få minuspoeng.

Strategi for Fantasy Premier League 2022

Når det gjelder strategier for Fantasy Premier League er det mange meninger om dette. Her gjelder det først og fremst å velge de spillerne man tror vil prestere bra på banen. Ofte kan det være lurt å se på spillerne fra et nøytralt ståsted. På den måten blir man ikke for mye opphengt i egne favorittspillere. Prisen på hver enkelt spiller har ganske mye å si. En annen ting som er viktig er å velge spillere som spiller mye. Denne sesongen er det verdt å merke seg at man vil gå tilbake til maksimalt 3 innbyttere i en kamp.

Overganger / Bytter i Fantasy Premier League 2022

En del av Fantasy Premier League-spillet går på hvordan man gjør overganger eller bytter spillere i hver runde. Man får ett gratis bytte i hver runde, og hvis man sparer ett bytte i en runde, får man 2 gratis bytter i neste runde, men det er maksimalt. Hvis man ønsker å bytte mer enn det som er tilgjengelig vil det bli minuspoeng. Dette er en vurdering man må gjøre hver gang. Underveis i sesongen kan man velge å bytte hele laget en gang.

En ny spennende sesong i Fantasy Premier League er i gang. Lykke til!

Rundens lag i hver Gameweek av Fantasy Premier League 2022

Ikke tilgjengelig for øyeblikket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CAPTCHA