Europa League på TV i 2022

Europa League

Europa League er den europeiske ligaen for de klubbene som ikke nådde helt opp til Champions League. Det er derfor mange gode klubber også i denne klubbturnering en. Etter hvert som gruppespillet i Champions League går mot slutten kommer det enda sterkere motstand i Europa League når alle tredjeplassen i gruppene spiller videre i Europa League. Her hos fotballpåtv.com får du informasjon om tv-tider og sendetider for fotballkampene i Europa League.

Europa League – spørsmål og svar

Finalen av Europa League 2020/2021 spilles på Ramón Sánchez Pizjuán Stadium i Sevilla, Spania. Kampen spilles 18. mai 2022.
Europa League og den nye Conference League sendes på flere ulike kanaler i Norge. Hovedsaklig er det NENT Group og Viasat sine sportskanaler vsport 1, vsport 2 og vsport 3 som viser mange av disse kampene. TV2 sine kanaler viser også noen kamper.

Hvilke kanaler viser Europa League i Norge?

Dersom man ønsker å følge med på kamper fra Europa League og den nye Confrence League er det mulig å ee flere av toppkampene på viasats kanaler vsport 1, vsport 2 og vsport 3, i tillegg til TV2s sportskanaler.

Hvor mye koster det å se Europa League på TV?

For å se Europa League på TV må man ha tilgang til TV2 Sport 1 og TV2 Sport Premium. Det kan bestilles hos for eksempel Canal Digital og koster 499 kr i måneden. Ofte kan man få en god deal den første måneden. Viasat sine sportskanaler kan bestilles via en tv-pakke, gjennom streamingtjenesten viaplay. Et annet alternativ for begge er strim.

Når spilles Europa League?

Før sselve gruppespillet i Champions League starter er det flere kvalifiseringskamper som spilles først. Dette gir muligheten for at klubber fra mindre nasjoner i Europa kan komme seg inn på den store scene med toppklubber. De første kvalifiseringsrundene starter i juni. Gruppespillet begynner fra september og finalen spilles i slutten av mai. Kampene i Europa League spilles som regel på torsdager, men har ulike tidspunkter gjennom hele kvelden.

Strømmetjenester med Europa League i Norge

For å se kamper fra Europa League på Internett eller via mobile duppeditter kan man bestille strømmetjenesten TV2 Play og viaplay samt strim. Her vil man kunne velge og vrake i gode kamper med lagene man er mest interessert i å følge.

Pris for å se Europa League på TV2 Play?

Prisen for å se alt av Europa League på TV2 Play er 449 kr i måneden. Da vil man kunne se det meste av kamper fra Europa League, men også Premier League og annen sport. Viaplay sin totalpakke koster 329 kr i måneden.

Annen fotball på TV

Hos fotballpåv.com er det mye nyttig informasjon om andre ligaer som vises på TV også. Dersom du har en annen favorittliga vil du finne tv-tider og sendeskjema for denne også. Her får man for eksempel bred bred dekning av Eliteserien på TV.