Eredivisie på TV i 2022

Vitesse flagg

Nederland har alltid vært en spennende liga med mange spennende fotballtalenter. Nederland har vært dominerende både på klubbnivå og internasjonalt i en årrekke. Ajax har hatt et godt navn lenge, og det samme har landslaget. Her hos fotballpåtv.com.com er det god oversikt over tv-tider og sendeskjema for Fotball fra Eredivisie. Den senere tiden har flere nordmenn også gjort seg bemerket i ligaen.

Eredivisie – spørsmål og svar

Den nederlandske Eredivisie-sesongen starter 13. august 2021.

Ukens kamper i Eredivisie

Hvilke kanaler viser Eredivisie i Norge?

Dersom mab har planer om å følge mange av kampene fra den hollandske Eredivisie er det mulig å se mange kamper på viasport sine kanaler.

Hvor mye koster det å se Eredivisie på TV?

For å se kamper fra Eredivisie på TV kan man bestille et abonnement på Viasport-kanalene for 270 kr måneden. Da får man sett masse fotball og annen sport.

Når spilles Eredivisie?

Sesongen i nederlandske Eredivisie spilles i perioden fra august til mai. Kampene spilles som regel kl. 14:30 I helgen, men det er unntak på disse tidene for enkelte kamper. Det meste av fotball er satt på vent inntil videre på grunn av Coronaviruset som herjer over hele verden.

Strømmetjenester med Eredivisie i Norge?

For å få med seg det meste av kampene fra nederlandsk Eredivisie kan man bestille et abonnement på strømmetjenesten viaplay. Da vil man kunne se på mange toppkampen med topplag i den nederlandske ligaen.

Pris for å se Eredivisie på viaplay?

Det er mulig å se massevis av kamper fra Eredivisie ved å kjøpe et abonnement på viaplay for 329 kr måneden eller 3290 kr for et år. Da vil man få med seg masse annen fotball også i tillegg til annen sport.

Annen fotball på TV

På fotballpåtv.com er det mye nyttig informasjon om internasjonale kamper fra de fleste store ligaer som sendes på norske TV-kanaler.