Eliteserien på TV i 2021

Eliteserien

Veldig mange fotballfans i Norge har gleden av å se på kamper fra Eliteserien. Fotballpåtv.com har som mål å gi rask informasjon om alle kampene som vises på TV. TV-tider og sendeskjema på kampene fra Eliteserien vil være tilgjengelig her hver eneste uke.

Hvilke kanaler viser Eliteserien i Norge?

I Norge er det TVNorge og Eurosport som har rettighetene til å sende fotballkamper fra Eliteserien. Noen av Eliteseriekampene vil sendes direkte på TVNorge, men Eurosport vil være kanalen som sender flest kamper i løpet av sesongen.

Hvor mye koster det å se Eliteserien på TV?

Noen kamper fra Eliteserien kan man se helt gratis på TVNorge, men dersom man skal få med seg samtlige kamper fra Eliteserien i løpet av en sesong må man ha et abonnement på Eurosport. Dette kan man få gjennom følgende TV-pakker:

  • Altibox
  • Canal Digital Satelitt
  • Get
  • NextGentel
  • Riks TV
  • Canal Digital Kabel

Prisene på disse pakkene varierer etter hvor mange kanaler man velger i pakka.

Når spilles Eliteserien?

Eliteserien i Norge spilles i perioden mellom april og november. 2020-sesongen starter 4. april i år og siste kamp er 29. november. Eliteserien gikk lenge under navnet «Tippeligaen», men fra 2017 ble det endret til Eliteserien.

Strømmetjenester med Eliteserien i Norge?

Det er også mulig å se kamper fra Eliteserien gjennom strømmetjenester i Norge. Her er det flere muligheter. Ved å bestille et abonnement på dplay eller Eurosport Player vil man få med seg alle kamper fra Eliteseriesesongen 2020.

Pris for å se Eliteserien på Dplay og Eurosport Player?

Et abonnement på Dplay med fotball på TV fra Eliteserien vil koste 159 kr i måneden eller 990 kr for ett år. Dersom man heller velger Eurosport Player vil prisen være på 129 kr per måned eller 790 for ett år.

Annen fotball på TV

Her hos fotballpåtv.com har vi også informasjon om flere andre ligaer som vises på TV. Er andre store ligaer mer interessant for deg kan du sjekke TV-tider og sendeskjema for blant annet Premier League på TV.

Siste resultater fra Eliteserien med scoringer

Rosenborg resultat og scoringer

Bodø/Glimt resultat og scoringer

Molde resultat og scoringer

Sarpsborg 08 resultat og scoringer

Viking resultat og scoringer

Haugesund resultat og scoringer

IK Start resultat og scoringer

Odds Ballklubb resultat og scoringer

Strømsgodset resultat og scoringer

Aalesund resultat og scoringer

Kristiansund resultat og scoringer

Stabæk resultat og scoringer

Mjøndalen resultat og scoringer

Vålerenga resultat og scoringer