Champions League på TV i 2022

Champions League arena

Noe som er utrolig populært blant fotballfans flest er Champions League. Dette er Europas beste liga der alle de beste lagene møtes. Hver enkelt liga i Europa blir tildelt plasser basert på historiske prestasjoner i ligaen. Enkelte nasjoner må inn i en kvalifiseringsrunde før gruppespillet. Her hos fotballpatv.com får du informasjon om tv-tider og sendeskjema for Champions League.

Champions League – spørsmål og svar

Finalen av Champions League 2021/2022 spilles 28. mai 2022 på Stade de France, Saint-Denis, Frankrike.

Hvilke kanaler viser Champions League i Norge?

For å se Champions League direkte fra Norge må man ha Viasport-kanalene som eies ev Nent Group. De har kjøpt rettighetene til masse av den mest interessante klubbfotballen i Europa.

Hvor mye koster det å se Champions League på TV?

Dersom man bestiller et abonnement på sportspakke med viasport vil man få med seg alle kampene fra det som anses å være en av de aller beste ligaene. Et abonnement koster 270 kr i måneden, og da er det masse annen fotball og annen sport som er inkludert. Her er det alle topplagene og de største stjernene som møtes til dyst.

Når spilles Champions League?

Kampene med kvalifisering til Champions League starter allerede i juni, men det er først i september at gruppespillet starter opp. Finalen spilles i mai. Kampene i Champions League spilles fast på kvelden på tirsdager og onsdager kl. 21:00.

Champions League arena

Strømmetjenester med Champions League i Norge?

Det er også mulig å se masse underholdende fotball fra Champions League med strømmetjenesten viaplay. Dette er viasports egen strømmetjeneste, der man også kan få med seg alle kampene av Europas beste og mest populære klubbturnering.

Pris for å se Champions League på viaplay?

Dersom du heller vil ha et abonnement på strømmetjenesten viaplay for å se Champions League er prisen 329 kr i måneden eller 3290 kr i året. Da vil man få tilgang mye annen sport også.

Annen fotball på TV

Her hos fotballpatv.com er det mye informasjon om fotball som sendes på TV. Dersom en annen liga er mer interessant for deg kan du blant annet få mer oversikt over Premier League på TV.