Bundesliga på TV i 2022

Bundesliga - Borussia Dortmund

Det har blitt stadig mer populært å se kamper fra tysk Bundesliga. Mye av grunnen til dette er selvfølgelig Erling Braut Haaland og hans Borussia Dortmund. Han har overgått all forventning i starten på sin karriere der. Her hos fotballpatv.com får du informasjon om tv-tider og sendeskjema for Bundesliga.

Bundesliga – spørsmål og svar

Sesongen i Bundesliga 2021/2022 starter opp igjen 13. august 2021.
Overgangsvinduet i Bundesliga åpner 1. januar 2022.
I Norge er det Nent Group og Viasat sine tv-kanaler vsport 1, vsport 2 og vsport 3 som sender tysk fotball med Erling Braut Haaland og Jens Petter Hauge i spissen.

Ukens kamper med tysk Bundesliga

Hvilke kanaler viser Bundesliga i Norge?

Det er Viasport-kanalene som viser kampene fra tysk Bundesliga i Norge. Etter Haaland overgang fra Østerrike Salzburg til selveste Borussia Dortmund har interessen skutt i været. Det er samme Nent Group som har kjøp rettighetene til Premier League som står for all underholdningen av tysk fotball.

Hvor mye koster det å se Bundesliga på TV?

Det er mulig å bestille et abonnement på Viasport-kanalene for 270 kr i måneden. Da får man sett alt av fotball på tv fra Bundesliga og mye mer.

Når spilles Bundesliga?

Sesongen i tysk Bundesliga starter som regel i midten av august og avsluttes i midten av mai. Det er 34 kamper i løpet av en sesong, så det er veldig mye spennende å følge med på.

Strømmetjenester med Bundesliga i Norge?

Det er også mulig å se masse underholdende fotball fra Bundesliga via strømmetjenesten viaplay. Dette er viasports egen strømmetjeneste. Ellers er det også mulig å abonnere på strømmetjenesten Strim.

Pris for å se Bundesliga på viaplay?

Dersom du heller vil ha et abonnement på strømmetjenesten viaplay vil det koste 329 kr i måneden eller 3290 kr i året. Da vil man få tilgang til alt av sport i tillegg til barneprogrammer og filmer. Strim med sport er også et alternativ.

  • Strim Mye + Sport koster 449,- kr i måneden.
  • Strim Mest + Sport koster 499,- kr i måneden.

Annen fotball på TV

Det er massevis av informasjon om fotball på tv på denne nettsiden. Dersom en annen liga frister mer kan du blant annet få mer oversikt over Premier League på TV.